Nostalgibilder på Fernandoz

2008 blev det fyra nomineringar vid Guldklavengalan. Anders Nordlund var av de nominerade i kategorin manlig sångare, Git Persson som kvinnlig sångare, Conny Ohlson som årets gitarrist och plattan En helt ny dag bland årets album. Inget annat band hade fyra nomineringar. Det blev 50-procentig utdelning. Anders Nordlund blev årets sångare och Conny Ohlson årets gitarrist. För Nordlund var det därmed tredje gången gillt. Han hade varit en av tre nominerade två gånger tidigare men då inte vunnit. 

Guldplattan fick Fernandoz för deras medverkan på den cd som släpptes med dansbandslåten - 98. Den sålde så pass bra att det blev en guldskiva. 

Lite blandade bilder genom åren ser ni på  detta bildspel!

loading...

Våra turnébussar genom åren!

Fernandoz har under åren fått mycket uppmärksamhet för sina motivlackerade bussar. Sedan några år tillbaka åker bandet omkring i sin fjärde buss, den tredje motivlackerade. – Förra bussen skulle vi ha vinter- och sommarmotiv och sedan värmlandsvargen bak. Nu skulle vargen vara kvar. Det blev ett nytt tema. Det  fick bli en internationell sida och en värmländsk sida.  På Värmlandssidan finns Selma Lagerlöf och Monica Zetterlund. På andra sidan Elvis Presley, Ray Charles, Roy Orbison och Johnny Cash. Det har kostat att skapa den snygga bussen. – Men vi har några sponsorer som hjälpt oss. Det är många som beundrar den bussen.  

Fernandoz 1986
Fernandoz 1991
Fernandoz 1993
Fernandoz 1994
Fernandoz 1995
Fernandoz 1999
Fernandoz 2002
Fernandoz 2005
Fernandoz 2007
Fernandoz 2011
Fernandoz 2014